YILIN HER DÖNEMİ EĞİTİM ŞANSI

Sevgili Velilerimiz;

Açılmasını istediğiniz eğitim türleri için gruplar halinde (en az 10 kişi) başvuruda bulunarak, yılın herhangi bir döneminde çocuklarınızın Üniversitemizin Öğretim Üyelerinden eğitim alması mümkündür.

Ayrıntılı bilgi için 0 232 373 44 12 no’lu telefondan S. Zeynep ÖZGÖNÜL ile görüşebilir ya da egecocukuniversitesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Özgür bogaturYayın tarihi  9:10 am - Şub 19, 2017

Merhaba, oğlum 5.sınıf öğrencisi..Fen ve matematik alanında yaratıcılığını geliştirecek, ve aynı zamanda eğitimine katkı sağlacak bir kurs almasını istiyorum. kurs saatleri içeriği ve ücret hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim. Hatay Basınsitesinde oturduğum için gelme şansım yok.buradan bilgi almak istiyorum

EgeçemYayın tarihi  7:33 am - Mar 3, 2017

Merhaba;
    Haziran döneminde açılacak Fetemm eğitimi oğlunuzu için istediğiniz şartlara uygun gözüküyor. Sitemizde ki duyurular kısmını ya da bağlantılı olan face linkini tıklarsanız (Mayıs ayı gibi) yeni açılacak tüm eğitimlerin içerik bilgilerine ulaşabilirsiniz. İyi günler dilerim.