2018 Yaz Dönemi Eğitimlerimiz için velilerimizden gelen geri bildirimler. – EGEÇEM

2018 Yaz Dönemi Eğitimlerimiz için velilerimizden gelen geri bildirimler.

EÜ EGEÇEM Müdürlüğü ve Çocuk Üniversitesi Programının Sayın Sorumlu ve Danışmanları,

Çocuklarım, 26-28 Haziran 2018 tarihinde EGEÇEM tarafından düzenlenen “Sanatın Sırlarını Keşfedelim” eğitimine katıldılar. Mensubu olduğum Ege Üniversitesi’nin verdiği bu eğitimden çocuklarımın azami derecede faydalandığını düşünüyorum.

Sanatın Sırlarını Keşfedelim eğitimini veren Dr. Dilek Maktal Canko, hem çocuklarımdan hem de eğitime katılan arkadaşlarından aldığım geri bildirimlere göre, bu eğitimi çocukların seviyesine indirmiş ve kalplerine dokunmuş. Gittikçe sanattan uzaklaşan eğitim sisteminin çarkında, bu eğitim, bana, çocuklara istenildiği zaman sanat gibi soyut bilgiler alanından da başarıyla ulaşılabildiğini gösterdi. Yeter ki gayret edelim. Bugünlerde çocuklarım aynı fakültede çalışmaktan mutluluk duyduğum Dilek Canko’nun önerdiği kitapları okuyorlar.

Merkezinizi, bu projenin bütün çalışanlarını kutluyor ve bu eğitimlerin zenginleşerek devam etmesini diliyorum.

Sizlerin şahsında Dilek Maktal Canko’ya da hem verdiği eğitim, hem de eğitim sonrası program amaç ve sonuçlarını özetleyen ve harika bir okuma listesi içeren geri bildirimi için ayrıca teşekkür ederim.

Çalışmalarınızda kolaylıklar dileğiyle,

Şerife YALÇINKAYA

Dilek Hanım’a emekleri için teşekkür ederiz.

Çocuklardan aldığım geribildirime göre harika, etkili ve kalıcı bir etkinlik olmuş kanımca.

Başarılarının devamını dilerim.

Nursel Uğur COŞKUN

İyi günler,
Oğlum bu üç günlük etkinlikten çok memnun ayrıldı. Biz her yıl EGEÇEM in etkinliklerine katılmaya çalışıyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Başka etkinliklerde buluşmak üzere…..

Ahmet GÜLHAN

Merhaba,

26-28 Haziran arasında düzenlenen Sanatın Sırlarını Keşfedelim eğitiminin düzenlenmiş olması sebebiyle herkese çok teşekkür ederiz. En büyük teşekkürü de sizlerin aracılığıyla Dilek Hocamıza iletmeyi bir borç biliyoruz.

Sayın Hocam,

Eğitiminize katılan oğlumuz Aras Haznedar ilk günden itibaren heyecanla öğrendiklerini anlatıyor ve bizler de keyifle ve merakla dinliyoruz. Ona kattıklarınız ile 3 günlük harika bir yolculuk yaşadı. Bu süreçte gösterdiğiniz özen, ilgi ve sabır için sonsuz teşekkürler…Göndermiş olduğunuz mesaj bizim için çok değerli, bunun için ayrıca teşekkür ederiz. İyiki oğlumuzun ve bizlerin hayatına dokunduz.

Sevgi ve saygılarımızla..

Sümeyya HAZNEDAR

Sevgili EGEÇEM çalışanları,

Oğlum Deniz Öder 3 gündür sizlerle.Çok keyifli.
Kendisi der ki:
En eğlenceli eğitmen ödülü: Astronomide Stem
En eğlenceli eğitim ödülü:
Doğa Tarihine Yolculuk
En ilginç eğitim ödülü:
Yaşamın Yapıtaşları 😊😊😊

Şimdiki planı genetik ile ilgili bir eğitime katılmak..

Gerçekten çok ama çok teşekkür ederiz..

Artık sıkı takipçileriniz..

Sevgiler